MEGA Deployment Box

De bedenkers van de DeploymentBox hebben lange tijd deel uitgemaakt van diverse operationele eenheden bij Defensie. Door een divers scala aan opleidingen, trainingen en uitzendingen weten zij als geen anders wat de eisen en wensen zijn van operationele eenheden op sport gebied in deze omstandigheden. Door het gemis van de juiste sport faciliteit op bijvoorbeeld een Combat Out Post, is het idee van de DeploymentBox ontstaan. Sport is niet alleen om conditioneel en in kracht in vorm te blijven, maar werkt vooral ontspannend in dit soort situaties.

De DeploymentBox is ook uitermate geschikt als verlengstuk van CrossFit boxen, sportscholen en bedrijven. Daarnaast erg interessant voor gemeenten, sport verenigingen of evenementen.

In samenwerking met FitnessRaw is in 2011 het eerste prototype DeploymentBox een feit geworden. Door zelf frequent gebruik te maken van de DeploymentBox kwamen er snel verbeterpunten aan het licht. Tot voor kort hebben er veranderingen  in het ontwerp plaatsgevonden, wat resulteert in een in de ultieme DeploymentBox van nu. Vervaardigd uit hoogwaardige robuuste materialen, die snel en efficiënt op te bouwen zijn.

Door het unieke bevestigingssysteem van M.E.G.A., vinden er technisch gezien geen veranderingen plaats aan de container waardoor het CSC-keurmerk niet komt te vervallen. Dit keurmerk is nodig voor weg, trein, zee en lucht transport. De binnenzijde van de container is uitgerust met een speciaal ontworpen opbergsysteem om de modules en sportmaterialen veilig te kunnen verplaatsen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact met ons op.

Gallerij