Crossfit  2678

Na de eerste batch producten gefabriceerd te hebben werd M.E.G.A. benaderd door Robert. Robert is de eigenaar van de box Crossfit 2678. In de tussentijd van het plaatsen van zijn eerste rig, werden we enige tijd later benaderd voor het uitbreiden van het rig. Door Robert zijn enthousiasme en professionaliteit groeit zijn box hard in korte tijd. Net nadat we de uitbreiding hadden gerealiseerd ontvingen wij het volgende telefoontje. Er werd gevraagd of we alle rigs konden demonteren en zijn box konden verhuizen naar een grotere ruimte elders in zijn vestigingsplaats “de Lier”. Door wat sparren, heeft Robert een uitstekende keuze kunnen maken wat de inrichting van zijn ruimte betreft. Zie hieronder de stappen die deze te gekke box heeft doorgemaakt in zeer korte tijd!

Team M.E.G.A.

2015 - 2017

The Gym \’S-Gravenzande

The Gym is een frisse toegankelijke sportschool voor iedereen. Met een jong fanatiek team aan trainers en instructeurs hangt er altijd een fijne positieve sfeer in de lucht. Afgelopen jaren heeft The Gym niet stil gezeten en heeft grote stappen vooruit gemaakt! Zo word er continue nagedacht over de inrichting van de zaal in combinatie met trainingsschema’s, PT en circuit trainingen. Na wat gesprekken met Peter (eigenaar van The Gym) hebben we een praat plaatje geschetst. Na wat kleine veranderingen op de schets werd het woord al snel bij de daad gevoegd. Ook bij deze zeer gewaardeerde gym mochten wij meerdere malen meedenken en leveren. Bekijk de foto’s voor het mooie resultaat! Bedankt voor de mooie opdracht!

Team M.E.G.A.

2017 tot heden

MD Personal Training

MD Personal Training (Mike Dekker) is een professioneel speler op gebied van sport en begeleiding. Met zijn jaren lange ervaring als sportinstructeur en een breed scala aan opleidingen had hij de wens zijn eigen onderneming te starten. Mike wist exact wat hij wilde, maar wist nog niet helemaal wat er mogelijk was in de ruimte die hij voor ogen had. Na een bezoek op locatie en een sessie “sparren”, zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. Met wat kleine aanpassingen aan het standaard pakket, kon Mike zijn voorgestelde studio realiseren. Door de explosieve groei van zijn onderneming vroeg hij een jaar later om mee te denken met de uitbreiding van zijn studio, deze is inmiddels gerealiseerd. Bedankt voor de mooie opdracht!

Team M.E.G.A.

2017 & 2019

FSCA  Zevenaar

Bart (eigenaar van FSCA) is een zeer gedreven en getalenteerd kickbokser. Zijn passie voor boksen is groot, en staat zelf in de ring op wedstrijd niveau. Bart had iets voor ogen, maar vond het lastig zijn wens technisch in te vullen in het pand waar FSCA nu is gevestigd. Na een bezoek op locatie en wat 2D aanzichten kwamen we tot een oplossing. Een dojo met links en rechts de mogelijkheid boks zakken de zaal in of uit te rijden via een rail. Daarnaast een boksring op maat om de ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Voor Bart was daar de maat nog niet vol, het plaatje moest compleet. Een kracht honk om alle facetten aan het ligt te kunnen brengen. FSCA is in zeer korte tijd gegroeid en ontpopt in een hoogwaardig “strength and conditioning” club. Bedankt voor de mooie opdracht!

Team M.E.G.A.

2017