Meer weten? Neem contact met ons op!

Gezelstraat 20, 2671BW, Naaldwijk

Top
M.E.G.A. sport equipment is specialist in sport gerelateerde totaal projecten, zowel bestaande als nieuwbouw. Van elke in- en outdoor locatie maken wij met een team van specialisten, een grootse sportbeleving. Dit start al bij de ontwerpfase; jouw plannen komen tot leven met onze realistische 3D visuals.
Errol, Luc en Bas hebben de lead, zij maakten lange tijd deel uit van diverse specialistische eenheden binnen defensie en politie. Hier ontstond de passie voor fit en inventief worden onder elke omstandigheid.

HET IDEE

Wij geloven dat er op elke plek, waar ook ter wereld, mogelijkheden zijn om in beweging te komen. Deze plek nodigt uit tot groei en versterkt het groepsgevoel.

Op missies bleek een volwaardige sportfaciliteit met geschikt materieel niet altijd even vanzelfsprekend. Tijdens een buitenlandse missie in oorlogsgebied ontstond het idee voor een trainingsfaciliteit anywhere, everywhere. Want fit blijven in spannende situaties is dan van levensbelang.

Tijdens de dienstjaren ontwikkelden ze een natuurlijke manier van leiderschap, waardoor het personeel op een fijne manier aangestuurd wordt.

“TRAINEN MOET EEN BELEVING ZIJN, DIE PLEK CREEREN WIJ”

Onze werkwijze

Oriëntatie

Inventarisatie wensen, hoofddoel gebruiker, advies op maat.

Voorbereiding

Planning, nauwkeurige begroting en meting. Koppeling van projectleider aan project die gehele project begeleid.

3D ontwerp

Realistische 3D visualisatie van ontwerp + bijsturing vanuit klant.

Realisatie

Realisatie van de plannen, na-telling en schoonmaak bij oplevering, evt. onderhoud kan verzorgt worden.

Roots

Errol en Bas groeiden op in vestingssteden Brielle en Hellevoetsluis. Luc tussen de kassen in het Westland. Daar participeert hij in het familie bedrijf Bransen B.V. met ruim 40 jaar ervaring in de staalconstructie en kassen. Elke dag hebben ze profijt van het verworven netwerk aldaar, bestaande uit harde werkers. De werkplaats van M.E.G.A. vind je dan ook in het ondernemende Westland.

Ontzorgen dat doen wij!

Het realiseren van sport gerelateerde totaal projecten is onze core business. Projecten aanlopen van A tot Z gaat ons goed af door onze expertise en samenwerkingsbanden. Dat M.E.G.A hierin onderscheidend is, merkten wij pas later uit reacties van de klant. Inefficiënte samenwerking tussen partijen en zelf de eindjes aan elkaar knopen moet niet jouw zorg zijn! Let us do the job!