Meer weten? Neem contact met ons op!

Gezelstraat 20, 2671BW, Naaldwijk

Top

TRAIN ANYWHERE, EVERYWHERE

Trainen op elke denkbare plek? Dat kan! Deze mobiele gym neem je gemakkelijk mee op missies wereldwijd, als outdoor gym of naar een evenement.
De DeploymentBox is een robuuste mobiele container gevuld met moderne trainingsattributen. Aan de buitenzijde zijn hoogwaardig stalen rigs bevestigd.
Deze 24/7 te gebruiken container is verkrijgbaar in een 10ft, 20ft of 40ft variant. Permanente of tijdelijke plaatsing maakt het product breed inzetbaar en gewild. Met deze mobiele “gym” kun jij een volwaardige HIIT (high intensity interval training) workout geven aan 1 tot 80 man.

inhoud Deploymentbox

Maak jouw team fit met moderne trainingsattributen van de DeploymentBox.
De inhoud (afgestemd op iedere afnemer) bestaat o.a. uit barbells, kettlebells, hex dumbells, battle en climbing rope en aquabags.
De inrichting blijft tijdens vervoer veilig aanwezig in de container, dit is uitgebreid getest. Hierin zijn wij uniek. Ook fijn; maak je geen zorgen over roestvorming door klimaat en weersomstandigheden, de container en rigs zijn hiertegen bestand!
Je bouwt de DeploymentBox eenvoudig, snel en veilig op met 2 teammembers.
De technische details weten?

In action

De DeploymentBox wordt door diverse landen en eenheden ingezet in missie en trainingsgebieden. Check out deze video van de Koninklijke Landmacht in Litouwen!

 

De Deploymentbox heeft een zeer interessant verdienmodel. Meer weten?

Outdoor project

Heb jij al eens aan deze opstelling voor een outdoor locatie gedacht? Er zijn diverse combinaties met de DeploymentBox mogelijk.
Voor de defensie locatie “Nieuwe Haven” plaatsten wij voor een grote gebruikersgroep een outdoor gym inclusief overkapping en obstacle course. Het capaciteitsprobleem was hiermee opgelost.

Meer weten over dit project?

Overkapping

Ruimte gebrek? Wisselend klimaat? En toch comfortabel willen trainen!
Een overkapping en klimaatbeheersing in de container kan een oplossing zijn.

Permanente overkapping
Heb jij een vaste standplaats en wens je uitbreiding van jouw gym? Train dan in de DeploymentBox i.p.v. gebruik als materiaalopslag. Een stalen overkapping met sandwichpanelen verbind de containers en biedt een aangename schaduw/schuilplek. De overheaddeuren en een lichtstraat maken jouw gym af.

Semi permanente overkapping
Wissel je soms van standplaats? Een semi permanente overkapping kan geplaatst worden tussen twee containers. Zo voert jouw groep onder de overkapping prettig de krachtoefeningen uit.

DEPLOYMENTBOX PRICE

DEPLOYMENTBOX PRICE

Prijs vanaf €22.500 Ex btw incl. basis inhoud

DEPLOYMENTBOX PRICE

DEPLOYMENTBOX PRICE

Prijs vanaf €26.000 Ex btw incl. basis inhoud

DEPLOYMENTBOX PRICE

DEPLOYMENTBOX PRICE

Prijs vanaf €35.000 Ex btw incl. basis inhoud