Meer weten? Neem contact met ons op!

Gezelstraat 20, 2671BW, Naaldwijk

Top

Defensie

Maak jij deel uit van een defensie eenheid? Wij voelen ons sterk verbonden met jou! Jarenlang behoorden wij tot diverse specialistische eenheden. Nu staan we aan de kant dat wij iets kunnen betekenen voor jouw groep.

Voor de inrichting van jouw ruimte kijken wij goed naar de vaardigheden die geprogrammeerd moeten zijn bij jouw eenheid. Zodat tijdens een inzet de beweging een automatisme is geworden. Ons werk gaat verder dan alleen het plaatsen van materialen.

Door logo’s van eenheden te verwerken in de materialen, versterken we het groepsgevoel. Dit hebben we al voor veel kazernes in binnen-en buitenland mogen realiseren.

Politie

Een trainingsfaciliteit afgestemd op praktijk situaties. Sounds good? Wij denken graag mee hoe manschappen van de politie optimaal fit en alert blijven en spieren kunnen trainen die in de praktijk vaak nodig zijn.

Ruimte gebrek?
Soms is een Strength & Conditioning faciliteit niet haalbaar door ruimtegebrek.
Al gedacht aan een outdoor mobiele DeploymentBox met een overkapping? Hierdoor train je alle seizoenen comfortable. Daarnaast adviseren en begeleiden wij jou graag in de  aankoop en indien van toepassing het (Europese) aanbesteding proces. Hiermee bespaar je tijd en heb je keuzevrijheid voor een leverancier.

Ambassade

Wil jij ontzorgt worden in het totale proces? Wij verzorgen het gehele logistieke plaatje voor ambassades die gevestigd zijn in het buitenland. En werken daar samen met lokale partijen.

Het advies is altijd op maat, afgestemd op de verschillende gebruikersgroepen van de sportfaciliteit. Bevindt de sportruimte zich in/nabij jouw kantoorgebouw? Wij bespreken met jou de opties om het geluid te reduceren, zoals de keuze voor het vloermateriaal en de platforms voor de barbells drops.

Voor de ambassade in Kabul schreven wij op verzoek een adviesrapport (Strenght & Conditioning en revalidatieruimte, sport/spel en natte groep) en maakten een 3D visualisatie.